U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Rhenen » Ouwehands dierenpark Rhenen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Ouwehands dierenpark Rhenen

Ouwehands dierenpark is niet zomaar een dierenpark, het heeft heel wat bijzondere dieren zoals bruine beren en een echte roedel wolven in Expeditie Berenbos. Dit deel van het park bestaat nog niet zolang, dit maakt het extra spannend. In het Berenbos valt er altijd wel een spannend avontuur te beleven de doolhof of het dorp Karpatica.

Het Berenbos neemt een groot stuk van het Ouwehands dierenpark in beslag, waar de beren onbezorgd kunnen rondlopen. Tussen de beren lopen de wolven ook vrij rond, in dit deel van het park werd er een waterval, rotsen en een vijver aangelegd. Met dit deel van het park willen ze de beren en wolven een natuurlijke omgeving geven waarin ze kunnen leven.

Verder zijn er in het park veel andere dieren, zoals zeeleeuwen. Op regelmatige tijdstippen zijn er shows met zeeleeuwen waar ze hun toeren laten zien voor het grote publiek. Wie niet genoeg kan krijgen van de dieren kan eventjes een pauze nemen in één van de restaurants van het  Ouwehands dierenpark en daarna de kamelen en vele andere dieren gaan bewonderen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Ouwehands dierenpark Rhenen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden