U bent hier: Bezienswaardigheden » Noord-Ierland » Belfast » Odyssey Arena Belfast
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Odyssey Arena Belfast

De Odyssey Arena is niet alleen de plaats waar het wetenschapsmuseum W5 gelegen is, maar verder is het ook een heus sportcomplex waar er geregeld sportevenementen zijn. De evenementen die plaatsvinden in de arena bekleden vrij uiteenlopende sporten, naast de sportevenementen worden er ook frequent grote concerten gehouden of tijdelijke tentoonstellingen.

Als u op citytrip gaat naar Belfast vergeet dan in elk geval niet de site van de Odyssey Arena te raadplegen voordat u op citytrip vertrekt. In de arena zijn er niet enkel tentoonstellingen rond moderne kunst, maar ook vaak rond een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van de stad Belfast.

Nadat u een tentoonstelling bezocht hebt, bestaat er altijd de gelegenheid om het wetenschapsmuseum W5 te bezoeken. Als u liever even tot rust komt kan dit in één van de gezellige restaurants die zich in de Odyssey Arena bevinden, verder zijn er nog een aantal winkels. De arena is een plaats waar er voor jong en oud altijd iets te beleven valt, of het nu de European Music Awards zijn die uitgezonden worden of een interessante tentoonstelling rond kunst of geschiedenis.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Odyssey Arena Belfast'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Belfast » Meer bezienswaardigheden in Belfast » Alles over Belfast