U bent hier: Bezienswaardigheden » Griekenland » Athene » Nautisch Museum van Griekenland Athene
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Nautisch Museum van Griekenland Athene

U kunt het zich misschien niet direct voorstellen, maar vroeger was het belangrijkste transportmiddel voor iedereen de boot. Landen die aan de zee waren gelegen, stonden hierdoor veel sterker tegenover landen die niet in de omgeving van een zee waren gelegen. Daarom is het natuurlijk ook niet verwonderlijk dat Griekenland duizenden jaren terug ook een zeevaartnatie was.

In het Nautische Museum dat gelegen is in de hoofdstad van Griekenland kunt u tijdens een bezoek meer te weten komen over de geschiedenis van de zeevaart. Niet enkel de stad Athene komt uitgebreid aanbod tijdens het bezoeken, u zal zich na een bezoek aan het museum een duidelijk beeld kunnen vormen van de zeevaartnatie die Griekenland was meer dan 200 jaar geleden.

Niet enkel zijn er boten op schaalgrootte nagemaakt die u kan bewonderen in het Nautische Museum, maar ook kan u echte geweren, kaarten en navigatie-instrumenten bekijken. Doordat Griekenland een echte zeevaartnatie was, waren er veel uitvinders die probeerden nieuwe navigatie-instrumenten uit te vinden of bestaande navigatie-instrumenten voor schepen te verbeteren. Verder leert u nog meer van de nautische geschiedenis door de vele schilderijen en boeken die deel uitmaken van de collectie.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Nautisch Museum van Griekenland Athene'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Athene » Meer bezienswaardigheden in Athene » Alles over Athene