U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Well » Nationaal Park De Maasduinen Well
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Nationaal Park De Maasduinen Well

Wandelen in de natuur is altijd leuk tijdens de zomer, maar ook tijdens de andere seizoenen van het jaar kan een wandeling zelfvoldoening geven. Het Nationaal Park De Maasduinen is de ideale locatie om eens uit te waaien ver weg van alle drukte in de stad, een goeie plaats om even op adem te komen dus.

In het Nationaal Park De Maasduinen zijn er verschillende dieren die u kunt tegenkomen als wandelaar of als fietser in het park, deze zijn: schapen, geiten en soms een kudde runderen. Respecteer de rust van deze dieren en voer de dieren niet. Mensen die niet genoeg kunnen krijgen van het fietsen kunnen zelfs bij het nemen van bepaalde fietsroutes doorheen het park de grens oversteken naar Duitsland en daar verder de omgeving gaan verkennen met de fiets. Alle wandelroutes in het park worden duidelijk gemarkeerd en zijn meestal rond de 8 kilometer lang, wie een langere wandeling wil maken kan voor een tweede wandelroute gaan, de wandelroutes sluiten goed op elkaar aan.

In het Nationaal Park De Maasduinen is er veel water, wat wil zeggen dat er natuurlijk bepaalde diersoorten te spotten zijn zoals de ijsvogel. Wie zelf het water wil verkennen kan dit in de omgeving doen buiten het park, waar het Leukermeer en het Reindersmeer  liggen waar er een uitgebreid aanbod is aan watersporten.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Nationaal Park De Maasduinen Well'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden