U bent hier: Bezienswaardigheden » Duitsland » Bottrop » Movie Park Germany Bottrop
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Movie Park Germany Bottrop

Het park werd tijdens de zomer van 1996 officieel opengesteld voor het grote publiek en kreeg de naam Movie World, het park was in handen van Warner Bros Movie. Een grote producent van televisie en film kwam op het idee om een pretpark te openen dat volledig in het teken staat van films. In het Movie Park zijn er dan ook heel uiteenlopende attracties voor alle leeftijden, voor iedereen wat wils dus.

Drie Jaar later werd er door Warner Bros beslist om het park te verkopen aan een andere organisatie, deze organisatie heet tegenwoordig Six Flags en heeft nog heel wat andere pretparken in het bezit. Er werd aan het concept van het Movie Park niets veranderd en tegenwoordig zijn er nog meer spannende attracties zoals de Batman Ride simulator waarbij het voor u aanvoelt alsof u heel even een echte superheld bent die de bad guys aanpakt.

Verder zijn er voor de kleintjes de Ice Age Adventure attractie, the Never Ending Story en nog vele andere. Geregeld komen er nieuwe attracties bij zoals een aantal series van de zender Nickelodeon die zelfs zijn eigen deel kreeg in Movie Park.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Movie Park Germany Bottrop'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden