U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Hasselt » Modemuseum Hasselt
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Modemuseum Hasselt

Ben je geïnteresseerd in alles wat met mode te maken heeft? Dan is een bezoekje aan het Hasseltse Modemuseum voor jou een echte aanrader. Continu zijn hier verschillende tentoonstellingen aan de gang om zo de hele collectie bloot te geven.

De permanente collectie van het museum omvat in totaal namelijk meer dan 15000 stukken. Gezien het onmogelijk is alles voortdurend tentoon te stellen, heeft het moderne museum ervoor gekozen steeds te veranderen. Naast die tentoonstellingen om de vaste collectie te tonen, zijn er regelmatig ook aparte exposities, van bijvoorbeeld gekende designers, bepaalde materialen, bepaalde personen,… Het is met andere woorden een zeer gevarieerd museum. Je moet dus zeker regelmatig terug gaan.

Wat verder ook erg leuk is aan het Modemuseum van Hasselt is dat er frequent workshops georganiseerd worden. Je eigen hoed of tas ontwerpen, oude kleren een nieuw leven inblazen,… Erg leuk!

Interesse? Kom zeker langs. Je kan het museum op eigen houtje verkennen of je kan kiezen voor een interessante rondleiding.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Modemuseum Hasselt'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Hasselt » Meer bezienswaardigheden in Hasselt » Alles over Hasselt