U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Wechelderzande-Lille » Mega Speelstad Wechelderzande-Lille
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Mega Speelstad Wechelderzande-Lille

Speelstad is de place to be voor mensen met kinderen, zowel tijdens goed weer als slecht weer kan u terecht in deze overdekte speeltuin. Terwijl de kinderen spelen kunnen de ouders rustig genieten van iets verfrissend op het zonneterras van de speelstad. De speeltuin is gelegen in  Wechelderzande-Lille en is goed bereikbaar met de auto.

Niet enkel voor de allerkleinsten maar ook voor volwassenen is het bezoeken van Wechelderzande-Lille de moeite waard. In dit dorpje hebben er vroeger een aantal kunstenaars verbleven in het oude Gasthof van de Keizer. In dit verblijf kwamen de kunstenaars om te ontspannen en nieuwe inspiratie te vinden weg van alle drukte.

In het dorpje Wechelderzande-Lille zijn er een aantal interessante bezienswaardigheden, één van deze bezienswaardigheden is de Sint-Amelbergakerk, of waarom niet een echt kasteel gaan bezoeken dat volledig omwald is. Het Hof d’Intere werd bij het bouwen volledig omwald ter bescherming van de vijand, later deed het dienst als pastorie van Wechelderzande-Lille om vervolgens in handen te komen van de gemeente. Die het begon te gebruiken om de administratieve diensten van de gemeente in onder te brengen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Mega Speelstad Wechelderzande-Lille'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden