U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Masca Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Masca Tenerife

Masca zal waarschijnlijk bij niet veel mensen gekend zijn, maar tegenwoordig mag het jaarlijks toch meer en meer toeristen ontvangen. Dit dorp ligt in de bergachtige streek Teno, deze streek biedt een indrukwekkende natuur vol met spannende zaken om te ontdekken. Het dorp bestaat uit slechts een aantal groepjes van huizen die bij elkaar staan en die gelegen zijn in een dal. Tot voor de jaren 90 was het dorpje nog moeilijke te bereiken dan nu, want toen was er nog geen verharde weg aangelegd richting het dorp.

Eind de jaren 90 werd er beslist om een verharde weg aan te leggen die tot aan het dorp liep, maar als u plant deze route te rijden mag u zich verwachten aan kronkelige en smalle wegen. Verkiest u liever om te voet te gaan tot Masca dan is dit ook een mogelijkheid om tot aan het bergdorp te geraken. Een wandeling naar het dorp duurt gemiddeld ongeveer een 3 a 4 tal uren, vergeet dus zeker geen goeie stapschoenen mee te nemen.

Eens u aan de wandeling naar Masca begonnen bent zult u er geen spijt van krijgen, want onderweg zal u een aantal fraai uitzichten te zien krijgen. Als u Masca bereikt hebt kunt u nog meer genieten van fantastische uitzichten in het dorp en van de nabije omgeving.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Masca Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife