U bent hier: Bezienswaardigheden » Thailand » Bangkok » Lumpini Boxing Stadium Bangkok
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Lumpini Boxing Stadium Bangkok

De inwoners van Thailand houden ervan om sporten te bekijken, niet enkel op TV maar ook live gaan ze vaak met vrienden of familie naar sportevents. Naast de gewone sporten die we ook van in Europa kennen, zijn er nog andere sporten die afkomstig zijn uit Thailand zelf. Thaiboksen is één van de sporten die ontstaan is in Thailand zelf.

In tegenstelling tot wat u zou denken, is thaiboksen al veel ouder dan het gewone boksen. Eeuwen terug werd deze sport al beoefend door de voorvaders van de inwoners. Live een wedstrijd bijwonen is een bijzondere ervaring maar kan soms wel harde beelden opleveren. Live een wedstrijd bijwonen raden we dan ook af voor gevoelige toeschouwers.

Als u live een wedstrijd wilt bijwonen in Bangkok kan u naar het Lumpini Boxing Stadium gaan waar er tijdens de week verschillende wedstrijden kunnen bijgewoond worden. Meestal gaan de gevechten door in het weekend of op de dinsdagavond. Het Lumpini Boxing Stadium een groot stadion waar er niet enkel events rond thaiboksen georganiseerd worden, maar ook events van andere sporten kunnen regelmatig bijgewoond worden.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Lumpini Boxing Stadium Bangkok'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Bangkok » Meer bezienswaardigheden in Bangkok » Alles over Bangkok