U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Lanzarote » Los Hervideros Lanzarote
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Los Hervideros Lanzarote

Grotten hebben eigenlijk al altijd tot onze verbeelding gesproken. Als we een stuk terug gaan in de tijd, naar de prehistorie woonden onze voorouders in grotten ter bescherming van de wilde dieren of tegen de harde weersomstandigheden. Op de Canarische Eilanden, om precies te zijn op het eiland Lanzarote liggen er 2 grotten die samen 1 grote grot vormen, deze worden Los Hervideros genoemd.

In de buurt van de grotten ligt het dorpje El Golfo, waar er voldoende gelegenheid is om te overnachten, verder zijn er een aantal gezellige restaurants waar er lekkere plaatselijke gerechten gegeten kunnen worden. Los Hervideros ligt ten zuiden van het prachtige nationale park Timanfaya Park. Verder is er nog een heuse zoutpan te bezoeken die eveneens ook gelegen is in de buurt van de grotten.

Het gebied waar de Hervideros grotten liggen bestaat voornamelijk uit lava. Bij het bezoeken van de grotten kunt u de oceaan horen inbeuken tegen de wanden van de grot. Tijdens uw bezoek aan de grotten zal u gegarandeerd mooie uitzichten krijgen op de wanden die tot stand kwamen dankzij de natuurelementen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Los Hervideros Lanzarote'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Lanzarote » Meer bezienswaardigheden in Lanzarote » Alles over Lanzarote