U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Los Gigantes Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Los Gigantes Tenerife

De naam van Los Gigantes zegt het eigenlijk zelf, hier staan er enorme rotsen die vele jaren terug gaan in de tijd. Bij het bezoeken van dit dorp lijkt het alsof de rotsen de wachters zijn van het dorp die het beschermen. Als u door de straten loopt van Los Gigantes zal het u direct opvallen dat de meeste appartementen en hotels gebouwd zijn in een wel heel speciale stijl, de meeste gebouwen werden voorzien van een Canarische stijl. Hierdoor voelt het direct aan alsof u op een exotische bestemming bent.

De haven van Los Gigantes heeft iets unieks wat de andere havens van de omliggende dorpen niet hebben, de haven biedt de mogelijkheid om een boottaxi te nemen naar andere dorpen op het eiland. Zo krijgt u Tenerife niet enkel te zien vanuit de lucht maar ook van op het water, op warme dagen is een boottaxi een echte must, want door het water en de wind krijgt u eventjes verfrissing.

Mensen die nog nooit walvissen of dolfijnen van dichtbij gezien hebben moeten gewoon een tocht maken met de dolfijn- en walvissentocht, er bestaat jammer genoeg nooit de garantie dat u er één zult zien maar meestal ziet u één van de twee.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Los Gigantes Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife