U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Los Cristianos Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Los Cristianos Tenerife

Los Cristianos is een stad die aan de zuidelijke kant ligt van Tenerife, het is de grootste stad op het eiland. Ondanks dat het de grootste stad is, valt de drukte heel goed mee. Naast de toeristen zijn er elke dag vissers te zien en de rest van de lokale bevolking, dit alles staat garant voor een gezellige sfeer bij het bezoeken van deze stad.

Als u door de straten van Los Cristianos wandelt zal het u direct opvallen dat de meeste gebouwen niet allemaal nieuwbouw zijn, voordat het toerisme op gang kwam in Tenerife bestond deze stad al. Nadat er meer en meer toeristen afkwamen op de stad en naar het eiland begon men met nieuwe bouwplannen. Sommige plaatsen van vroeger zijn gelukkig goed bewaard gebleven, één van deze plaatsen is de haven van Los Cristianos. Dagelijks is de haven een centrum van bedrijvigheid door de vele vissers die er hun visvangst proberen te verkopen op de markt.

De haven van Los Cristianos bestaat sinds de 16de eeuw, maar het was pas in de 19de eeuw dat er meer huizen werden gebouwd voor de bevolking die er wou gaan wonen. Op hun verzoek werd er een aantal huizen gebouwd, in 1909 onderging de haven een drastische verandering door het uitbreiden en moderniseren van de haven.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Los Cristianos Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife