U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Los Abrigos Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Los Abrigos Tenerife

Los Abrigos is een dorpje dat iets minder toeristen aantrekt, het grote voordeel hieraan is de rust die u kan ervaren bij het bezoeken van dit dorpje. Op bepaalde dagen is er grote bedrijvigheid in het dorp, dit zijn de dagen waar de restaurants en cafés bevoorraad worden met vers gevangen vis. Het aantal vissers dat tegenwoordig in het dorpje woont is sterk afgenomen in verhouding tot een tiental jaren terug, maar toch zijn er nog steeds inwoners die aan de kost komen als visser.

Het dorpje is dan ook gekend voor zijn uitzonderlijke visrestaurants waar er altijd een ruime keuze is aan verschillende vissoorten die de dag zelf nog zijn gevangen geweest. Als u Los Abrigos heel rustig wilt ontdekken is het een echte aanrader om vroeg uit de veren te zijn en te gaan ontbijten in het dorp. Vroeg in ochtend ligt het dorpje er meestal heel vredig bij en kan u in alle rust genieten van een lekker ontbijt.

Los Abrigos is gelegen naast een belangrijke vliegroute, dit is de route waarlangs de toeristen toekomen op de Tenerife Reina Sofia luchthaven. Indien u een mooie foto wilt van de toekomende vliegtuigen kan u hier postvatten en een uniek kiekje maken van een vliegtuig.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Los Abrigos Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife