U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Loro Parque Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Loro Parque Tenerife

Het Loro Park is een dierenpark waar er voornamelijk in het begin eerst vogels verbleven, later kwamen hier meer dieren bij, tegenwoordig is het een druk dierenpark geworden dat jaarlijks ongeveer 1 miljoen bezoekers over de vloer krijgt. U kunt het park bezoeken met een bus die vanuit verschillende hotels vertrekt, maar u kunt eveneens met een eigen huurwagen het dierenpark bezoeken.

Het dierenpark is gelegen in Puerto de la Cruz en bestaat sinds 1972, toen is het begonnen als een kleinschalig dierenpark met een aantal soorten papegaaien. Nu nog steeds zijn de papegaaien talrijk aanwezig in het park, sommigen verwelkomen u van op het moment u het Loro Park binnenstapt, anderen zijn te bewonderen in een afgesloten volière, waar u als bezoeker rustig kunt doorstappen op een loopbrug die u van de ene kant naar de andere kant van de volière brengt.

Op regelmatige tijdstippen zijn er verspreid over het Loro dierenpark een aantal shows met dieren, de papegaaienshow is in elk geval een bezoekje waard. Verder zijn er vaak shows met dolfijnen en orka’s te zien in het dolfinarium van het Loro park.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Loro Parque Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife