U bent hier: Bezienswaardigheden » Frankrijk » Vezac » Les Jardins de Marqueyssac Vezac
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Les Jardins de Marqueyssac Vezac

Kastelen hebben vaak mooie parken waar er veel aandacht aan besteed wordt, niets is mooier dan een kasteel met een sprookjestuin om heerlijk door te kuieren tijdens een vakantie. Het park van het kasteel van Marqueyssac heeft zo een tuin. Het kasteel zelf stamt uit de 18de eeuw en had toen al een romantische tuin van maar liefst 22 hectare.

Tegenwoordig worden het kasteel en zijn tuinen jaarlijks door veel toeristen bezocht, vooral tijdens de zomermaanden is het kasteel van Marqueyssac heel populair bij de toeristen. In de zomer vinden der geregeld events plaats in de tuinen van het kasteel, soms zijn dit optredens, op andere avonden is er de gelegenheid om gezellig iets te drinken of te eten bij kaarslicht. De place to be om even te ontsnappen aan alle drukte in de wereld.

De tuin van het kasteel van Marqueyssac is een mooi voorbeeld van het ontstaan van landschapsarchitectuur ten tijde van Napoleon III. De tuin is versierd met romantische tuinhuisjes, aparte kleinere tuintjes waar er rotsen liggen, nagebootste watervallen en ongeveer 150 000 buxus bomen die nu nog steeds manueel worden gesnoeid.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Les Jardins de Marqueyssac Vezac'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden