U bent hier: Bezienswaardigheden » Frankrijk » Avignon » Les Halles Avignon
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Les Halles Avignon

Streekproducten zijn altijd lekker om te proeven of om te kopen. Maar in de meeste steden zijn de winkels waar u deze lekkere streekproducten kunt kopen en proeven meestal verspreid over de hele stad. Dit maakt het vaak niet mogelijk om meerdere winkels met uiteenlopende streekproducten te bezoeken. Bij het bezoeken van Avignon zal u merken dat het bij deze stad helemaal anders is.

In het hart van de stad liggen Les Halles, dit is het deel van de stad waar u lekkere producten kunt ontdekken en kunt proeven, die gemaakt zijn door mensen uit de streek. Als u dus gezellig wilt gaan picknicken, dan is dit de place to be om alle benodigdheden te gaan kopen.

Niet enkel vindt u er lekkere producten die afkomstig zijn uit de streek van Avignon, maar kan u ook de gezellige sfeer opsnuiven van de vele kraampjes die in Les Halles staan. Bij slecht weer hoeft u zich geen zorgen te maken over de regen, want de markthal is overdekt. Aan de meeste van de kraampjes die in de markthal staan kan u, voor u een streekproduct aankoopt, even proeven.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Les Halles Avignon'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Avignon » Meer bezienswaardigheden in Avignon » Alles over Avignon