U bent hier: Bezienswaardigheden » Frankrijk » Menétrux-en-Joux » Les Cascades du Hérisson Menétrux-en-Joux
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Les Cascades du Hérisson Menétrux-en-Joux

De watervallen van de Hérisson zijn gelegen in een uniek stukje natuur dat gelegen is tussen de meren van Ilay en Bonlieu, langs de watervallen van Hérisson loopt er een mooi wandelpad dat u kunt volgen. Het pad brengt u naar de mooiste plekjes van de omgeving en zal u gegarandeerd enkele mooie uitzichten opleveren.

In totaal zijn er 7 watervallen in Hérisson, de hoogste is 65m hoog en de laagste is 35m hoog. Terwijl u wandelt langs de watervallen kan u de tocht verder zetten richting de vallei van Hérisson waar er verschillende ontspanningsmogelijkheden zijn zoals fietsen en wandelen te midden van de natuur. De wandelingen die u langs de watervallen brengt duurt ongeveer een 3 tal uur.

Vroeger hadden de watervallen van Hérisson in de vallei een belangrijke functie, ze hielpen de mensen mee in de arbeid die er moest verricht worden, zoals bijvoorbeeld een watermolen die gebruikmaakte van de kracht van het water om aangedreven te worden. Sinds begin 2003 is er in de buurt van één van de watervallen een museum geopend die het verhaal vertelt van de watervallen van Hérisson.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Les Cascades du Hérisson Menétrux-en-Joux'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden