U bent hier: Bezienswaardigheden » Duitsland » Günzburg » Legoland Günzburg
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Legoland Günzburg

Legoland heeft naast het pretpark in Duitsland nog 3 andere pretparken waar er een uitgebreid aanbod is van attracties. Het pretpark in Duitsland is ingedeeld in verschillende themagebieden: Imagination, Pirate Land, LEGO City, Adventure Land, Knights Kingdom, Miniland en Lego X-treme.

In het themagebied Miniland van Legoland kan u van heel dichtbij Europese steden bewonderen die nagebouwd zijn met Lego. De steden werden tot in de kleinste details nagebouwd en hebben treintjes, schepen, auto’s en herkenbare gebouwen die in de echte steden ook staan. In de Legolandparken die zich in Europa bevinden zijn er voornamelijk steden vanuit Europa nagebouwd, maar in Legoland Californië kunnen de bezoekers steden te zien krijgen die in de USA gelegen zijn.

In de andere themagebieden van het park staan er attracties voor jong en oud, in LEGO city kan u zich even zelf een held wagen die de stad moet redden van de slechteriken, in het hele park zijn er in totaal een 40 tal attracties, een aantal van deze attracties zijn met water, waarvan er een aantal gelegen zijn in het Pirate land themagebied. Dit stuk van het park is dan ook de place to be voor de echte waaghalzen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Legoland Günzburg'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden