U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » Las Galletas Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Las Galletas Tenerife

Las Galletas ligt op slechts een aantal kilometer rijden van de internationale luchthaven, op de Reina Sofia Tenerife luchthaven komen alle toeristen toe die op vakantie gaan naar Tenerife. Dit plaatsje is eigenlijk dus de ideale locatie om te verblijven, alles ligt dichtbij of is aanwezig in de badplaats zelf. Als u even genoeg hebt van het stand en de zon kan u gezellig gaan winkelen in het ondergrondse winkelcentrum.

Er zijn jaarlijks duizenden toeristen die terugkeren naar Las Galletas om er hun zomervakantie te kunnen doorbrengen, dit wil dus zeggen dat het de ideale plaats is om eventjes geheel te ontspannen. Vanuit dit dorp kan u over heel Tenerife bezienswaardigheden gaan bezoeken, om op het einde van de dag terug te keren naar het dorp en iets lekkers te gaan eten aan het strand in één van de restaurants.

De meeste restaurants in Las Galletas bieden naast de streekgebonden gerechten ook de gewone gerechten van bij ons thuis aan. In de restaurants die gelegen zijn aan de jachthaven van het vissersdorpje kunt u voornamelijk streekgebonden gerechten eten met vis.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Las Galletas Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife