U bent hier: Bezienswaardigheden » Noord-Ierland » Belfast » Lagan Weir and Lookout Belfast
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Lagan Weir and Lookout Belfast

De Lagan Weir is een echte must als u op citytrip bent in Belfast, als u deze route volgt, krijgt u hele mooie plekjes te zien die de moeite waard zijn om te verkennen. Bij mooi weer hebt u bij de Lookout een mooi uitzicht over de stad.

De Lagan Weir is eigenlijk een lange loopbrug die bestaat uit een betonnen constructie over de rivier in Belfast. De loopbrug verbindt de kant van de haven met de kant waar het Odyssey complex gelegen is. De Odyssey is een groot bioscoopcomplex waar u als het avond is gezellig de nieuwste films kunt checken als u het even wat rustiger aan wilt doen tijdens uw citytrip.

Als u liever een mysterieuze wandeling maakt dan is het een aanrader om bij het schemerlicht of in de avond een wandeling te maken op de Lagan Weir. In het donker wordt de betonnen loopbrug verlicht door een blauw neonlicht, waardoor de hele loopbrug een mysterieuze plaats wordt. Aan de kant waar de Lookout is, vertrekken er overdag geregeld boten van Lagan Boats Tours die u een rondvaart geven doorheen Belfast.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Lagan Weir and Lookout Belfast'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Belfast » Meer bezienswaardigheden in Belfast » Alles over Belfast