U bent hier: Bezienswaardigheden » Frankrijk » Serris » La Vallée Village Serris
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

La Vallée Village Serris

Niet enkel in België is er een village shoppingcenter, maar ook in Frankrijk is er een village shoppingcenter. La Vallée Village is niet enkel een groot winkelcentrum maar beschikt ook over een hele unieke locatie, het ligt namelijk op een plaats waar u het nooit zou verwachten. Op een hele magische plaats in de buurt van Parijs in het hartje van Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs staat in de top 10 van meest bezochte toeristische trekpleisters van Europa, het zelfde geldt voor La Vallée Village. Als u plant Disneyland te bezoeken dan valt dit perfect te combineren met een leuke winkeldag in het village shoppingcenter. Vervolgens kan u iets lekkers eten in één van de restaurants van het pretpark.

Wanneer u door La Vallée Village stapt voelt u zich heel even in Parijs, men heeft bij het bouwen van het shoppingcenter zo goed mogelijk de charmevolle straten van Parijs proberen nabootsen. Het shoppingcenter sluit mooi aan bij Disneyland Parijs en biedt aan de bezoekers van het pretpark een leuke shoppingsnamiddag, na het shoppen kan er heerlijk ontspannen worden op de attracties in het pretpark.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'La Vallée Village Serris'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden