U bent hier: Bezienswaardigheden » Frankrijk » Les Mathes » La Palmyre Zoo Les Mathes
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

La Palmyre Zoo Les Mathes

De La Palmyre Zoo ligt in Frankrijk, in Les Mathes en beschikt over een groot uitgestrekt gebied waar veel soorten dieren terug te vinden zijn. De oprichter van de zoo, Claude Caillé was een grote dierenliefhebber en daar maakte hij dan ook zijn studie van. Hij had familieleden die een kleine zoo in hun bezit hadden, waar hij soms ging gaan helpen, het is dan ook zo dat hij zijn interesse in dieren ontdekte. Dit bracht Claude er dan ook toe om zoölogie te gaan studeren, na zijn studies kon hij maar niet genoeg krijgen van de dierentuin van zijn familie en besloot zelf ook een dierentuin te openen.

Op het terrein van de La Palmyre Zoo lopen er 130 verschillende soorten dieren rond, de zoo beschikt over een ruim terrein zodat de dieren stuk voor stuk voldoende ruimte hebben om in een zo natuurlijk mogelijke omgeving te leven.

Naast gorilla’s, chimpansees en nog vele andere exotische dieren zoals zebra’s en antilopen zijn er nog andere activiteiten die regelmatig plaatsvinden in de La Palmyre Zoo zoals shows met papegaaien en zeeleeuwen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'La Palmyre Zoo Les Mathes'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden