U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » La Orotava Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

La Orotava Tenerife

Tenerife heeft vele mooie steden en gezellige kleine dorpjes die u vaak enkel maar kunt bereiken met de wagen. In de buurt van La Orotava ligt er een mooi stukje groene natuur, het nationale park de Teide. Het park is de ideale plek voor wandelaars om even tot rust te komen ver weg van alle drukte van het toerisme.

In Orotava zijn er een aantal bezienswaardigheden die u zeker niet mag vergeten te bezoeken voordat u terug richting huis keert, de Nuestra Señora de la Concepción kerk is één van die must see bezienswaardigheden. Voor mensen die meer van de groene natuur houden is er altijd de mooie tuin van Jardin Victoria.

De binnenstad van Orotava beschikt over uitzonderlijke gebouwen van vroeger, die allemaal stuk voor stuk hun eigen geschiedenis hebben. Indien u tijdens uw reis beslist een huurwagen te nemen, dan houdt u best in gedachten dat er in Orotava iets minder gelegenheid is om dicht te parkeren bij het centrum van de stad. Daarom laat u best uw wagen achter iets voor het centrum van de stad, zo kan u zonder al te veel drukte rustig uw auto parkeren.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'La Orotava Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife