U bent hier: Bezienswaardigheden » Frankrijk » Pierrelatte » La ferme aux Crocodiles Pierrelatte
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

La ferme aux Crocodiles Pierrelatte

De Crocodile Farm wordt uitgebaat door particulieren die enorm geboeid zijn door één van de meest mysterieuze dieren ter wereld, de krokodil. In de dierentuin bevindt er zich niet enkel een boerderij die vol zit met alligators, kaaimannen, maar ook komt u er als bezoeker meer te weten over hoe een krokodil zich voortplant en op welke plekken ter wereld ze allemaal voorkomen en hoe oud ze wel niet kunnen worden.

Maar op vlak van oud worden wint de schildpad toch ruim tegenover de krokodil, de schildpadden zijn eveneens trouwe bewoners van de Crocodile Farm. In de dierentuin kunnen de bezoekers golfen op een groot terrein en hierna meer dan 350 verschillende soorten krokodillen bewonderen. Niet enkel is de farm toegankelijk voor bezoekers, maar wordt er van hier uit belangrijk onderzoek gedaan met wetenschappers uit alle hoeken van de wereld.

De Crocodile Farm wil er op toezien dat bedreigde soorten krokodillen de nodige bescherming krijgen en zo kunnen blijven voort bestaan. Sinds 1994 opende de dierentuin en sinds toen is deze verder blijven groeien tot één van de grootste farms ter wereld.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'La ferme aux Crocodiles Pierrelatte'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden