U bent hier: Bezienswaardigheden » Griekenland » Athene » Kolonaki Athene
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Kolonaki Athene

Kolonaki is een gezellige wijk gelegen in de hoofdstad van Griekenland. Als u tijdens een citytrip in Athene graag wilt winkelen moet u zeker en vast een kijkje nemen in de winkels die gelegen zijn in de Kolonaki wijk, hier kan u de meest exclusieve kledingwinkels vinden.

In de buurt van deze wijk liggen er nog een aantal andere straten en wijken die zeker en vast een bezoekje waard zijn, een aantal van deze plaatsen zijn de Vas, Sofias Avenue en natuurlijk de Lycacittos heuvel. De heuvel ligt in het midden van de Kolonaki wijk en steekt een stuk boven de rest van de wijk uit. Als u een prachtig zicht wilt over het centrum van Athene dan is de Lycacittos heuvel de place to be, de heuvel is meer dan 100 meter hoger dan de Akropolis die 156 meter hoog is.

Een bezienswaardigheid die gelegen is in de Kolonaki wijk en die u moet gezien hebben als u Athene bezoekt, is het Parlementsgebouw van Griekenland. Als u er even postvat op een terrasje kan u zien hoe er elk uur van wacht gewisseld wordt voor het Parlementsgebouw.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Kolonaki Athene'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Athene » Meer bezienswaardigheden in Athene » Alles over Athene