U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Hastiere » Kasteel en Tuinen Van Freÿr sur Meuse Hastiere
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Kasteel en Tuinen Van Freÿr sur Meuse Hastiere

Freÿr sur Meuse is een prachtige kasteel dat gelegen is in Wallonië tussen het mooie groen, wat dus wil zeggen dat dit een ideale uitvalsbasis kan zijn om na het kasteel bezocht te hebben de omgeving verder te verkennen.

Het Freÿr sur Meuse kasteel stamt af uit de Renaissance, net na de middeleeuwen kende de cultuur een enorme opflakkering wat dan ook te merken is aan het kasteel. Tot op de dag van vandaag wordt er door de stichting die het kasteel beheert veel aandacht besteed aan het onderhoud van de tuinen en het kasteel zelf. Het kasteel prijkt dan ook op het lijstje van Belangrijk Erfgoed in Wallonië en is te bereiken van uit Dinant of Waulsort. dat is een Renaissancekasteel en droomtuinen in België. Dit prachtig kasteel behoort tot het Belangrijke Erfgoed van Wallonië.

In de tuinen van het kasteel van Freÿr sur Meusekunt u als bezoeker sinaasappelbomen van meer dan 300 jaar bewonderen of waarom eens niet op een spannende tocht vertrekken in de doolhof van het kasteel. De doolhof van het kasteel heeft maar liefst 6 km aan gangen waar u als bezoeker in kunt verdwalen.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Kasteel en Tuinen Van Freÿr sur Meuse Hastiere'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden