U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Haarzuilens » Kasteel de Haar Haarzuilens
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Kasteel de Haar Haarzuilens

Kasteel de Haar behoort zeker en vast de grootste kastelen van Nederland, van binnen is het kasteel luxueus ingericht waardoor het nogmaals duidelijk wordt dat de vroegere bewonder van Kasteel de Haar rijk waren en vele jaren terug in luxe leefden. Op regelmatige tijdstippen vinden er activiteiten plaats voor jong en oud, die u meenemen naar het verleden en de vele spannende verhalen die daarover de ronde doen. Veel van deze verhalen krijgt u te horen tijdens de rondleiding doorheen het kasteel.

Naast een deskundige gids die u maar al te graag zijn of haar spannende verhalen deelt over kasteel de Haar, is er ook de mogelijkheid om een audiotour te doen, op die manier wordt het mogelijk voor de bezoekers om alle plekjes van het kasteel te ontdekken. Voor de allerjongsten zijn er vaak kinderactiviteiten of theater met echte ridders. Voor de volwassenen zijn er leuke concerten en anders aan te raden fairs die een bezoekje waard zijn.

Ontspannen kan in één van de stijltuinen die rond het kasteel gelegen zijn, iets fris drinken kan altijd op het gezellige terras van Tuynhuis waar er naast dranken ook lekkere gerechten te verkrijgen zijn.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Kasteel de Haar Haarzuilens'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden