U bent hier: Bezienswaardigheden » Duitsland » Trier » Kaiserthermen Trier
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Kaiserthermen Trier

Trier is een historische stad met vele verhalen van vroeger, wat sommigen misschien niet weten is het feit dat Trier de oudste stad is van Duitsland, naast de stad Worms die eveneens een oude stad is. In Trier zijn er veel belangrijke bezienswaardigheden, de Kaiserthermen of de keizerlijke thermen is één van deze bezienswaardigheden in Duitsland.

Deze baden gaan terug in de tijd toen de Romeinen heersten over Europa, het Romeinse Rijk wou voor zijn troepen voldoende gelegenheden voorzien om te ontspannen. Daarom dat men op de idee kwam baden te plaatsen voor de troepen, in het begin van de 4de eeuw zette men dit plan in werking en begon men met de bouw van de baden. Toen de keizerlijke thermen af waren, mochten ze zich tot de grootste noemen op Europees grondgebied.

Als u de Kaiserthermen bezoekt, kunt u zelf eventjes voelen hoe de Romeinen zich vroeger ontspanden na een drukke dag. Jammer genoeg werden de keizerlijke termen in Trier nooit afgewerkt omdat de Keizer plots besloot om weg te trekken met zijn troepen uit de stad.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Kaiserthermen Trier'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Trier » Meer bezienswaardigheden in Trier » Alles over Trier