U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Barcelona » Iglesia de Sant Felip Neri Barcelona
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt
Iglesia de Sant Felip Neri

Iglesia de Sant Felip Neri Barcelona

In sommige steden staan de kerken op verschillende plaatsen doorheen de stad, maar in Barcelona staan de meeste kerken dichtbij elkaar in de buurt. Als u als toerist van kerken houdt en van religieuze gebouwen dan is het een aanrader de gotische wijk in Barcelona te bezoeken, op deze manier kan u een aantal kerken bezoeken op één en dezelfde dag.

Iglesia de Sant Felip Neri

© commons.wikimedia.org

In de gotische wijk van Barcelona staan er een aantal kerken die een aantal eeuwen terug gaan in de tijd, de Sant Felip Neri kerk is er daar één van. De kerk werd gebouwd in de 18de eeuw, het bouwen van de kerk gebeurde om een heilige te gedenken. De kerk werd nadat deze af was naar de heilige vernoemd, zijn naam was Sant Felip Neri.

Voor de Iglesia de Sant Felip Neri kerk is er een gezellig plein gelegen waar u in de zomer iets fris kunt drinken op de vele terrasjes. Hou er wel rekening mee dat op sommige dagen het vrij druk kan zijn op het plein. Indien u op het plein iets plant te eten, gaat u best op tijd op zoek naar een plaatsje, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Het plein kan u op de meeste kaarten terugvinden onder de naam Plaça Sant Felip Neri.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Iglesia de Sant Felip Neri Barcelona'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Barcelona » Meer bezienswaardigheden in Barcelona » Alles over Barcelona