U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Barcelona » Iglesia de los Carmelitas Descalzos Barcelona
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt
Iglesia de los Carmelitas Descalzos

Iglesia de los Carmelitas Descalzos Barcelona

De meeste kerken werden gebouwd in de middeleeuwen of net na de middeleeuwen. In Barcelona werd er vroeger veel belang gehecht aan geloof, nu nog steeds gaan er veel inwoners 1 maal per week naar de misdienst. Eén van de kerken die Barcelona rijk is werd later gebouwd.

Iglesia de los Carmelitas Descalzos

© Flickr.com

De Iglesia de los Carmelitas Descalzos kerk is niet het enige religieuze gebouw dat werd gebouwd tijdens de 20ste eeuw, maar wel bijna de enige kerk die toen werd gebouwd in Barcelona. De architect opteerde voor een modernistische stijl, u zal direct merken dat deze kerk sterk verschilt van de meeste andere religieuze gebouwen in de stad.

Als u de Iglesia de los Carmelitas Descalzos kerk plant te bezoeken kan u dit combineren met het bezoeken van andere bezienswaardigheden. De kerk is immers centraal gelegen en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De Byzantijnse stijl is prachtig om zien, de architect die verantwoordelijk was voor het bouwen van de kerk combineerde deze Byzantijnse stijl met mooie fresco’s in allerlei kleuren om het geheel af te werken.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Iglesia de los Carmelitas Descalzos Barcelona'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Barcelona » Meer bezienswaardigheden in Barcelona » Alles over Barcelona