U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigd Koninkrijk » Londen » Horse Guards Parade Londen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Horse Guards Parade Londen

Horse Guards Parade is een plaats in Londen waar er al sinds de tijd van Hendrik VIII belangrijke events hebben plaatsgevonden, nu nog steeds zijn er jaarlijks een aantal belangrijke ceremonies die er gehouden worden. Een aantal van deze ceremonies zijn de Beating Retreat en de Trooping the colour.

Er is een groot verschil tegenover vroeger met betrekking tot het gebruik van de Horse Guards Parade, vroeger werd het voornamelijk gebruikt voor amusement. Toen waren er voornamelijk events zoals grote riddertoernooien en andere feestelijkheden zoals een huwelijk of een geboorte in de Koninklijke kringen. Tijdens de 20ste eeuw verloor de plaats veel van zijn waarde en werd het enkel gebruikt als parkeerruimte voor de ambtenaren van de stad Londen.

Gelukkig kwam hier snel verandering in en kwam men op de idee de Horse Guards Parade te gebruiken voor belangrijke gelegenheden. In 2012 werd de plaats gebruikt om een kunstmatig beachvolleybalveld aan te leggen, zo konden er wedstrijden gespeeld worden tijdens de Olympische Spelen van 2012. De velden die toen kunstmatig werden aangelegd boden plaats aan meer dan 17 000 toeschouwers.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Horse Guards Parade Londen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Londen » Meer bezienswaardigheden in Londen » Alles over Londen