U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Genk » Het Domein Bokrijk Genk
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Het Domein Bokrijk Genk

Het Provinciaal Domein Bokrijk is ruim 550 hectare groot en heeft daarmee heel wat groene natuur op het terrein, de huisjes en andere authentieke gebouwen liggen te midden van mooie groene bossen. Een uitstap naar Bokrijk is niet enkel heel leerrijk voor jong en oud, maar biedt u ook de kans om even een frisse neus te halen in de mooie natuur van het Domein Bokrijk.

Op het domein valt er dan ook heel wat te beleven, van een groot openluchtmuseum tot een heuse speeltijd voor de kinderen en een kleurrijke tuin waar tijdens de lente vele mooie bloemen in bloeien. Naast het openluchtmuseum dat heel interessant is om bezoeken kunnen de bezoekers van het domein Bokrijk doorheen het terrein wandelen op de voorziene wandelwegen en fietspaden.

Het openluchtmuseum van het domein Bokrijk opende voor het eerst zijn deuren op 12 april 1958, naarmate de tijd verstreek heeft het domein verdere gebouwen gekregen, gereedschappen en nog veel andere alledaagse voorwerpen die de mensen vroeger gebruikten. Als bezoeker kan u op die manier heel goed ervaren hoe de mensen leefden van rond de 17de eeuw tot 1950.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Het Domein Bokrijk Genk'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden