U bent hier: Bezienswaardigheden » Griekenland » Athene » Hellenic Cosmos Athene
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Hellenic Cosmos Athene

Hellenic Cosmos is in tegenstelling tot de meeste andere musea in Athene een heel modern museum dat zoveel mogelijk aandacht probeert te besteden aan innovatie en vernieuwende programma’s die kunnen bijdragen tot de moderne identiteit van de Griekse hoofdstad. Sinds de stichting van het museum werd het door de stad gezien als een Cultureel Centrum voor iedereen. Het werd opgericht mede dankzij de Stichting van de Helleense Wereld, niet enkel zorgde deze stichting voor de oprichting, maar staat deze ook in voor de dagelijkse werking van het museum.

Het Hellenic Cosmos ligt even buiten het centrum van Athene, vroeger was de omgeving allemaal industrie. Tegenwoordig zijn er een aantal innoverende projecten aan de gang die de buurt willen opfleuren. Gelegen tussen Athene en Piraeus beschikt het museum dan ook over een goed te bereiken ligging zowel met het openbaar vervoer als met de wagen.

Als u als toerist zowel de geschiedenis als de cultuur van Athene en de Klassieke Oudheid wil leren kennen bent u aan het juiste adres in het Hellenic Cosmos museum. Zowel voor jong als oud is het Cultureel Centrum een echte must!

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Hellenic Cosmos Athene'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Athene » Meer bezienswaardigheden in Athene » Alles over Athene