U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Benalmadena » Haven Benalmadena Puerto Marina Benalmadena
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Haven Benalmadena Puerto Marina Benalmadena

Benalmádena heeft net zoals vele gemeenten die gelegen zijn aan de kustlijn van Spanje een haven, maar vertoont toch op het gebied van bouwstructuur een verschil met andere omliggende dorpen. De meeste gebouwen en huizen in het dorpje zijn namelijk voorzien van een witte kleur. De jachthaven van het dorpje is enorm populair bij toeristen en komt in verschillende lijsten terug bij de top van de mooiste havens ter wereld.

De jachthaven van Benalmádena heeft een groot aanbod van uiteenlopende faciliteiten voor de bezoekers en de toeristen. Er zijn een aantal musea indien u de cultuur of de geschiedenis van dit plaatsje en zijn omliggende omgeving wilt ontdekken, verder is er een kasteel en een groot aanbod aan restaurants en bars.

Het hele jaar door is de gemiddelde temperatuur vrij hoog, zowel tijdens de zomer als tijdens de winter is het plaatsje Benalmádena met zijn prachtige jachthaven een ideale bestemming. Op nog geen 20 kilometer rijden van de jachthaven ligt de luchthaven van Malaga. Het dorp is goed bereikbaar met de trein en heeft een aantal aansluitingen met de omliggende steden zoals Torremolinos en Fuengirola.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Haven Benalmadena Puerto Marina Benalmadena'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden