U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Grazalema » Grazalema
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Grazalema

Dorpjes die in een mooie groene omgeving liggen zijn altijd leuk om naartoe te gaan, in Spanje ligt er het Grazalema dorp. Dit dorp ligt in het grote natuurgebied van Sierra de Grazema waar de natuur voornamelijk bestaat uit ruige stukken van struiken en bomen. Tot voor kort trok het dorpje niet zoveel toeristen aan, maar de laatste jaren krijgt het steeds meer bezoekers tijdens de zomermaanden.

In de winter ontvangt het bijna geen toeristen omdat het dan niet zo goed te bereiken is door de extreme weersomstandigheden, op de bergtoppen ligt er dan veel sneeuw waardoor de wegen niet meer veilig zijn. Als u tijdens de zomermaanden de mooie natuur van het Sierra de Grazema natuurgebied wilt ontdekken is het Grazalema dorp een goeie plaats om te verblijven.

Steeds meer halen de bewoners van het dorp hun inkomsten tijdens de zomermaanden uit het toerisme, maar een hele tijd terug, in de Moorse tijd was er de textielindustrie. Indien u verblijft in het dorp kunt u de Aurora kerk gaan bezoeken, deze werd gebouwd eind de 18de eeuw. Verder is er nog het Plaza de España waar er gezellig kan gegeten en gedronken worden.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Grazalema'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden