U bent hier: Bezienswaardigheden » Frankrijk » Lovagny » Gorges du Fier Lovagny
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Gorges du Fier Lovagny

De Gorges du Fier is een uitzonderlijk natuurlijke verschijning die bestaat uit een diepe kloof. Mensen die de kloof van dichtbij willen zien kunnen dit via een gateway die in verbinding staat met de kloof zelf. Deze gateway maakt het al sinds de 19de eeuw mogelijk om de kloof te bezoeken. .

De Gorges du Fier behoort tot de Franse Alpen en mag zich in de top 5 stellen van natuurlijke wonderen die terug te vinden zijn in deze streek. Wie van een spannend avontuur houdt moet zeker de lange loopbrug van 300 meter oplopen om de kloof van dichtbij te kunnen zien.

Rond deze unieke verschijning van de natuur doen er soms mysterieuze verhalen de ronde. Volgens één van deze verhalen is er een graaf, die de naam Amours heeft, en deze vertrouwt zijn vrouw niet helemaal. De legende vertelt verder dat de vrouw van de graaf een jonge man in haar leven heeft die sterke gevoelens voor haar koestert. Hij maakt deze verliefdheid die hij voor haar voelt kenbaar aan haar, waarop hij haar in haar armen neemt.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Gorges du Fier Lovagny'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden