U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Kerkrade » Gaia Zoo Kerkrade
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Gaia Zoo Kerkrade

Dieren blijven ons soms op de meest wonderlijke manieren verbazen, in de Gaia zoo komt u heel wat meer te weten over dieren. Met al uw zintuigen kan u bijvoorbeeld een roofvogel presentatie bijwonen. Terwijl u een uitleg krijgt voeren de valken, buizerds, arenden en gieren hun vliegkunsten uit. Op een aantal momenten die vastgelegd zijn worden er roofvogel presentaties gegeven.

Voor kinderen is het natuurlijk altijd leuk om naast dieren te kunnen ontdekken even te spelen, dit kan dan ook in DinoDome. De kleinsten kunnen er naar hartenlust spelen en op ontdekkingsreis trekken door het nettenwoud. In dit indoorspeelpark komen de dinosaurussen even terug tot leven. Buiten de DinoDome is er nog een gewone speeltuin en de JungleTour, de place to be voor de kinderen om even net zoals een aap tussen de bomen de slingeren.

In de Gaia zoo komen de bezoekers op even bepaald moment in het doodshoofdapenbos waar er boven de bezoekers apen klimmen om vervolgens voor de eerste keer de koning der dieren, de leeuw of een gorilla te zien.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Gaia Zoo Kerkrade'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden