U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Barcelona » Fundació Tàpies Barcelona
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt
Fundacio Tapies

Fundació Tàpies Barcelona

Antonio Tapiès is een kunstenaar die werd geboren in Barcelona, u zult waarschijnlijk nog nooit van hem gehoord hebben maar toch zijn de kunstwerken die hij heeft gemaakt prachtig. Jammer genoeg kennen de meeste toeristen deze kunstenaar niet en krijgen deze kunstwerken niet de nodige aandacht die ze verdienen.

Fundacio Tapies

© Flickr.com

Als u zelf één van zijn kunstwerken zult zien zal u direct overtuigd zijn om meer kunstwerken te willen zien. Het is door Tapies dat de materiaal kunst een stuk populairder werd tijdens de jaren 80. Het was toen dat hij de beslissing nam een organisatie in het leven te roepen die de moderne cultuur populair moest maken.

Door de oprichting van zijn organisatie die hij in 1984 stichtte werd Tapies meer bekend als kunstenaar maar ook als voorstander van het verspreiden van de moderne cultuur. Niet enkel richtte Tapies een museum op, maar ook een bibliotheek en een groot auditorium waar er geregeld events georganiseerd worden. Als u houdt van architectuur dan moet u zeker en vast deze bezienswaardigheid op uw lijst zetten van must see bezienswaardigheden.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Fundació Tàpies Barcelona'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Barcelona » Meer bezienswaardigheden in Barcelona » Alles over Barcelona