U bent hier: Bezienswaardigheden » Duitsland » Mechernich » Freilichtmuseum Kommern Mechernich
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Freilichtmuseum Kommern Mechernich

Het Rheinische Freilichtmuseum is ietsje anders dan andere musea, het is in tegenstelling tot vele andere musea een openluchtmuseum. Het museum is gelegen in Kommern in de mooie streek van de Eifel, in de buurt van Kommern ligt de plaats Mechernich waar er eveneens veel mogelijkheden zijn tot bezoeken. In 1958 in het najaar begon men met het aanleggen van het museum, na 3 jaar was het aanleggen van het museum klaar en kon het publiek het museum bezoeken.

Nadat het museum werd opgezet voor het grote publiek bleef men het Rheinische Freilichtmuseum verder uitbreiden, tot het 3000 vierkante meter aan ruimte had voor tentoonstellingen. Van in het begin verdeelde de stichting die verantwoordelijk is voor het beheer van het museum, het museum in 4 verschillende delen. De 4 delen zijn het Bergische Land gedeelte, Westerwald, de Eifel en Niederrhein. Samen vormen ze het museum en zijn ze 90 hectare groot.

In totaal heeft het Rheinische Freilichtmuseum rond de 60 gebouwen die de bezoekers moeten tonen hoe het leven er vroeger aan toeging. Als u het museum bezoekt kunt u heel even voelen en met eigen ogen zien hoe men vroeger brood bakte of hoe de smid zijn functie uitoefende.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Freilichtmuseum Kommern Mechernich'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden