U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Antwerpen » Fotomuseum Provincie Antwerpen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Fotomuseum Provincie Antwerpen

Het Fotomuseum van Antwerpen, gelegen aan de Waalse Kaai, is de place to be voor kunstzinnige zielen die wel kunnen genieten van wat de fotografie te bieden heeft.

Fotografie is de laatste tijd toch wel weer aan een opmars bezig. Steeds meer jongeren zijn geïnteresseerd in gekende fotografen van vroeger en nu. Je kan het museum op eigen houtje verkennen of je kan gratis een app downloaden van FoMu. Zo wordt je ipad of ipad je gids doorheen het museum. De tijden staan namelijk niet stil! Heb je zelf geen apple-toestel? Dan kan je er ook eentje lenen aan de balie van het FoMu. Deze leuke applicatie is trouwens beschikbaar in verschillende talen en bieden achtergrondinformatie en extra weetjes bij elk kunstwerk. Erg boeiend dus!

De permanente collectie toont nationale en internationale werken die je tonen met welke blik een fotograaf naar de realiteit kijkt. Ook de ‘vaste’ werken veranderen elke vier maanden, zodat het museum steeds vernieuwing kan bieden. Regelmatig een bezoekje brengen, is dan ook de boodschap.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Fotomuseum Provincie Antwerpen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Antwerpen » Meer bezienswaardigheden in Antwerpen » Alles over Antwerpen