U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigde Staten van Amerika » New York » Financial District New York
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Financial District New York

Vele mensen hebben ooit gedroomd van een baan in het Financial District in New York, tijdens de jaren 90 zijn hier veel zakenlui op een hele korte tijd heel rijk geworden. Nu ligt dat ondertussen een stukje anders, maar toch dromen er nog vele jonge Amerikanen van een baan in dit deel van New York City. Dit stuk van de stad is eigenlijk het financiële hart van de stad waar er zich een aantal belangrijke hoofdzetels bevinden van belangrijke banken.

Naast de vele banken en andere financiële instellingen, ligt in dit deel van New York City ook Wall Street waar de New York Stock Exchange en de American Stock Exchange zich bevinden. Soms wordt er naar het Financial District ook kort verwezen als FiDi, hier zijn de belangrijkste en grootste beurzen ter wereld gevestigd.

Het is in deze wijk dat het Federal Hall National Memorial museum ligt, na het bezoeken van dit museum kunt u nog een aantal andere musea gaan bezichtigen zoals het Museum of American Finance en een heus sportmuseum waar u meer te weten komt over de verschillende Amerikaanse sporten.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Financial District New York'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in New York » Meer bezienswaardigheden in New York » Alles over New York