U bent hier: Bezienswaardigheden » België » La Roche-en-Ardenne » Feodaal Kasteel La Roche-en-Ardenne
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Feodaal Kasteel La Roche-en-Ardenne

Het kasteel dateert ergens van in de 9de eeuw, bij het bezoeken van dit kastele zal de gids u dan ook uitgebreid vertellen over de geschiedenis en vele andere verhalen van het kasteel van La Roche. Eind de twintigste eeuw begon men opgravingen te doen op het land van het kasteel en vond men veel voorwerpen uit uiteenlopende tijdperken, dit gaat van de prehistorische periode tot de Romeinse tijd.

Bij het binnenrijden van het stadje La Roche valt het kasteel direct op, dit omdat het gebouwd is op het hoogste punt van La Roche, dit geeft de garantie aan de bezoekers dat men zal kunnen genieten van een mooi uitzicht niet enkel over het stadje La Roche maar ook van de omliggende omgeving van het kasteel.

Het kasteel werd op deze plaats gebouwd omdat het als een strategisch punt moest dienen om de stad vroeger te beschermen tegen de vijand. Vanaf de twaalfde eeuw kreeg het kasteel er nog een functie bij en deed het dienst als een centrum van handel en maakte het deel uit van een belangrijke handelsroute.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Feodaal Kasteel La Roche-en-Ardenne'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden