U bent hier: Bezienswaardigheden » België » Oostende » Explorado Oostende
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Explorado Oostende

Bij een bezoekje aan Oostende moet u ook zeker Explorado verkennen, in dit park leert u wetenschap van een hele andere kant kennen. Niet enkel is het interessant voor kinderen maar ook voor volwassenen kan het bezoeken van Explorado interessant zijn.

Bij Explorado wordt u als bezoeker zoveel mogelijk betrokken in de tentoonstellingen, u kan zelf kleine proefjes doen of een test ondernemen om dan vervolgens meer uitleg te krijgen over de wetenschap achter de proefjes. Naast de vele proefjes zijn er ook Clevershows waar de kinderen nog meer te weten komen over wetenschap en dit op een avontuurlijke manier.

Na een dag vol boeiende ontdekkingen kunnen bezoekers die zin hebben in iets lekkers of verfrissend een drankje nuttigen of een lekker gerecht eten in het eetcafé van Explorado. Naast hun park in Oostende heeft Explorado nog andere parken in Duitsland, die ook stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. Het park heeft een afdeling in Münster die verbonden is aan de plaatselijke universiteit die af en toe ook proefjes in het park mogelijk maken.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Explorado Oostende'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Oostende » Meer bezienswaardigheden in Oostende » Alles over Oostende