U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » El Sauzal Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

El Sauzal Tenerife

Op Tenerife zijn er vele kleine gemeenten en dorpjes met een klein aantal inwoners, één van deze gemeenten is El Sauzal. Ondanks het feit dat er minder dan 10 000 mensen wonen, is de gemeente een gekende plaats op Tenerife, zelfs als u van het eiland gaat zullen de Spanjaarden het plaatsje zeker en vast kennen. Het dorpje is een belangrijke plaats voor het maken van wijn, jaarlijks heeft het een grote druiventeelt waar er lekkere wijnen van worden gemaakt.

De zachte temperaturen van Tenerife maken het mogelijk de wijndruiven goed te laten groeien in de wijngaarden van El Sauzal. In de buurt van de wijngaarden ligt het gemeentehuis van het dorp, dit gebouw heeft een rijk gevulde geschiedenis en is eveneens een bezoekje waard.

Als u El Sauzal bezoekt, mag het Casa del Vino La Baranda zeker niet ontbreken op uw lijstje van must see bezienswaardigheden, in dit huis is er een wijnmuseum. Iedere bezoeker kan het museum gratis bezoeken en komt meer te weten over de wijngaarden waar er er al vele jaren heerlijke druiven gekweekt worden maar ook over de geschiedenis van de gemeente.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'El Sauzal Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife