U bent hier: Bezienswaardigheden » Spanje » Tenerife » El Medano Tenerife
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

El Medano Tenerife

In het dorpje El Medano is alles vrij authentiek gebleven, er zijn geen grote wijken vol met appartementsblokken voor de toeristen. In dit plaatsje kunt u dus eventjes tot rust komen en genieten van de boten die de kleine haven uitvaren. Net zoals vele inwoners van andere dorpjes, zijn er hier ook nog heel wat actieve vissers die nog dagelijks uitvaren om verse vis te gaan vangen. Vaak zijn dit dan de vissen die u zelf te eten krijgt als u kiest voor een visgerecht in één van de restaurants.

Langs de promenade van El Medano staan er mooie kunstwerken die te linken zijn aan andere kunstwerken in de andere dorpen die in de buurt liggen van El Medano. Wandelliefhebbers zullen zich hier dan ook direct thuis voelen, de promenade maakt het mogelijk om een lange wandeling te maken langs de kust en te genieten van een zonsondergang.

Het zand dat ligt op het strand van El Medano is vulkanisch zand, dit kunt u goed zien aan de andere kleurschakeringen dan bij gewoon strandzand. Wanneer u van op een bepaald punt naar het zand kijkt creëert dit unieke golfeffecten in het zand.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'El Medano Tenerife'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Tenerife » Meer bezienswaardigheden in Tenerife » Alles over Tenerife