U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Texel » Ecomare Texel
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Ecomare Texel

Ecomare zet zich in voor de natuur, tijdens de winter worden er vaak lezingen georganiseerd die iedereen kan bijwonen, deze kunnen gaan over thema’s in de actualiteit of een stukje geschiedenis van Texel met zijn prachtige natuur.

Ecomare organiseert leerrijke en interactieve excursies in Texel en op de Waddenzee. Wie nog nooit zeehonden zag in het wild moet een trip maken naar de Waddenzee, daar zijn er zeehonden te bewonderen in hun natuurlijk omgeving, wat nog helemaal iets anders is dan zeehonden zien in een park. Met al je zintuigen kan je de omgeving verkennen en genieten van de gezonde zeelucht. Na zeehonden biedt dit gebied nog heel wat meer dieren zoals verschillende vissoorten en vogels die houden van de rust van de landschappen in Texel.

Naast de wonderlijke wereld van de levende dieren zijn er echte skeletten te bewonderen van grote walvissen in Ecomare. Bij het staan naast de grote skeletten voelt u zich heel klein. Verder zijn er bruinvissen die zowel onder als boven water te bewonderen zijn. Voor mensen die van de natuur houden is Ecomare dan ook een echte must om even te genieten van de rust.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Ecomare Texel'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Texel » Meer bezienswaardigheden in Texel » Alles over Texel