U bent hier: Bezienswaardigheden » Noord-Ierland » Belfast » Dundonald International Ice Bowl Belfast
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Dundonald International Ice Bowl Belfast

Schaatsen is voor vele mensen een leuke bezigheid tijdens de winter, jammer genoeg komt het niet zo vaak voor dat we buiten kunnen gaan schaatsen. Dat wil daarom natuurlijk niet zeggen dat er binnen geen enkele mogelijkheid is om sportief te gaan schaatsen, in Belfast bent u alvast op de juiste plaats om binnen te schaatsen.

De Dundonald International Ice Bowl is een grote indoorschaatspiste die gelegen is in Dundonald. Deze plaats ligt in de buurt van Belfast en ligt in het Noorden van Ierland. Begin de jaren 80 kwam de huidige eigenaar, Peter Robinson, op het idee een schaatsbaan aan te leggen. In 1984 werden hiervoor de plannen getekend en in 1986 werd de schaatsbaan geopend voor het grote publiek.

De Dundonald International Ice Bowl schaatsbaan is de place to be voor mensen die willen leren schaatsen, want de baan is één van de grootste in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte om te leren schaatsen, verder zijn er nog bowlingbanen in het complex en een leuke indoor speeltuin voor de allerkleinsten.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Dundonald International Ice Bowl Belfast'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Belfast » Meer bezienswaardigheden in Belfast » Alles over Belfast