U bent hier: Bezienswaardigheden » Nederland » Drouwen » Drouwenerzand Park Drouwen
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Drouwenerzand Park Drouwen

Een attractiepark met een ticket waar alles in inbegrepen is, is heel uitzonderlijk. Drouwenerzand attractiepark te Nederland is er zo eentje, alles van drank en eten is inbegrepen in de toegangsprijs. Dit park is de ideale uitstap voor het hele gezin, de kinderen kunnen zich uitleven op de vele attracties terwijl de ouders iets verfrissend drinken op één van de terrassen. Dagelijks is er verse soep, ruim aanbod aan snacks, warme en koude dranken.

Voor elk kind vanaf 3 jaar zijn er heel wat leuke attracties en activiteiten mogelijk. Wie niet genoeg kan krijgen van het park kan altijd een overnachting boeken op de camping van park, in het hotel of in het vakantiepark. Alle drie de overnachtingsmogelijkheden zijn een aanrader voor bezoekers van het Drouwenerzand Park die voor meerdere dagen willen verblijven in de omgeving.

Het Drouwenerzand Park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. In de omgeving van het park is er een mooie natuur waar er andere uitstappen mogelijk zijn zoals fietsen en wandelen voor de natuurliefhebbers. Drenthe in Nederland is een aantrekkelijke streek voor elke bezoeker van het attractiepark om verder te ontdekken.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Drouwenerzand Park Drouwen'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Drouwen » Meer bezienswaardigheden in Drouwen » Alles over Drouwen