U bent hier: Bezienswaardigheden » Thailand » Bangkok » Dream World Bangkok
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt
Dream World

Dream World Bangkok

Een citytrip is altijd leuk om te doen, maar een hele tijd musea bezoeken kan soms vermoeiend zijn. Daarom dat er steeds bezienswaardigheden of andere zaken moeten voorzien worden om te bezoeken waarbij u als toerist ook eens op een andere manier kunt ontspannen. In Bangkok hoeft u daar helemaal niet ver voor te zoeken.

Dream World

© commons.wikimedia.org

Dream World is een attractiepark dat gelegen is in Bangkok en is de place to be voor jong en oud. Niet enkel zijn er attracties voor jonge kinderen, maar ook voor volwassenen. Bij goed weer kan u in één van de waterbanen genieten van waterpret, bij minder goed weer kan u één van de vele computerspelletjes spelen die beschikbaar staan voor de bezoekers van het park. Naast waterbanen en een groot lunapark, is er ook de gelegenheid om in botsauto’s te rijden.

Dream World beschikt over een grote parking, dus in het geval u met een huurwagen naar het attractiepark rijdt is er geen enkel probleem om te parkeren. In de buurt van het attractiepark stoppen er op frequente tijdstippen bussen die naar verschillende kanten van Bangkok rijden.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Dream World Bangkok'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Meer in Bangkok » Meer bezienswaardigheden in Bangkok » Alles over Bangkok