U bent hier: Bezienswaardigheden » Verenigd Koninkrijk » Dover » Dover Castle Dover
Kies 'n type bezienswaardigheid
Kies waar u heen wilt

Dover Castle Dover

Dover Castle is een groot kasteel dat ergens in de duistere middeleeuwen ontstond, in dit kasteel woonde de vroegere graaf van het graafschap Kent. Sommigen onder u zullen dit niet weten, maar in een aantal boeken wordt er naar het kasteel met een andere naam verwezen, namelijk de sleutel naar Engeland. Het kasteel kreeg deze andere naam omdat het over een goeie locatie beschikt in het centrum van het Engelse graafschap Kent.

Van in het begin van de 12de eeuw was de locatie van kasteel Dover uiterst belangrijk voor het graafschap en voor de andere omliggende graafschappen. Als u het kasteel plant te bezoeken, zal u bij het benaderen van het kasteel direct onder de indruk zijn. Er wordt gezegd dat dit het grootste kasteel is van Engeland.

Zowel op het vlak van archeologie als op nationaal vlak is het kasteel Dover van groot belang, het werd dan ook erkend als beschermd gebouw door de overheid. Bij werkzaamheden om het kasteel te herstellen is men altijd heel voorzichtig om het op één zo goed mogelijke manier te restaureren.

Geef je positieve of negatieve ervaring over 'Dover Castle Dover'

Dit bericht is positief Dit bericht is negatief

Populaire bezienswaardigheden